Vijesti

Centar znanja PROFECTUS postao je generalni zastupnik GlassOuse asistivne tehnologije koja omogućuje korištenje računala, pametnih telefona (Android i iOS), tableta i pametnog TV-a pomoću naočala koje koriste visoku tehnologiju. Za pretraživanje interneta, slušanje omiljene glazbe i video materijala, korištenje Microsoft Office-a i sve ostalo što omogućuje multimedija od sada je dovoljan samo pokret glavom uz GlassOuse tehnologiju.

23.5.2020.Pročitaj više

Dana 30. i 31. kolovoza 2018. godine od 08:00 do 15:00 sati održati će se Edukacija asistenata u nastavi u prostorima Osnovne škole Trnjanska, Trnjanska cesta 99. Ispunjeni Obrazac za prijavu (u prilogu) dostavite na e-mail adresu razvoj.znanja@gmail.com do 29. kolovoza 2018. godine i postanite asistent u nastavi. Više informacija o Edukaciji možete saznati pozivom na broj 099/24 01 004. Broj mjesta ograničen je na 10 polaznika/polaznica, a prioriteti upisa biti će određeni sukladno redoslijedu zaprimljenih prijava.

27.8.2018.Pročitaj više

U suradnji s međunarodnom organizacijom Save the Children International koja provodi projekt u partnerstvu s Ministarstvom obrazovanja, nauke, kulture i sporta Tuzlanskog kantona i Pedagoškim zavodom Tuzlanskog kantona, ravnatelj Centra znanja PROFECTUS izraditi će sedmogodišnju Strategiju i Plan implementacije za razvoj inkluzije na području Tuzlanskog kantona.

22.9.2016.Pročitaj više

Centar znanja PROFECTUS potpisao je tri ugovora s Gradom Jastrebarsko temeljem kojih ćemo izraditi dva projektna prijedloga i održati Edukaciju za upravljanje EU projektnim ciklusom.

26.8.2016.Pročitaj više

Nastavljamo s programima stručnog usavršavanja od jeseni kroz novi ciklus provođenja Praktične edukacije odgojitelja, stručnih suradnika i asistenata u vrtiću. Rezervirajte na vrijeme svoje mjesto na Edukaciji jer je ograničen broj polaznika po grupi. Odobravamo dodatni popust za rane prijave. Pronađite grad i termin koji Vam najviše odgovaraju i dostavite nam ispunjen Obrazac za prijavu.

13.6.2016.Pročitaj više

Dana 26. i 27. svibnja 2016. godine, ravnatelj Centra znanja PROFECTUS, Darko Kobetić, prof.reh. provodi Edukaciju odgojitelja, stručnih suradnika i asistenata u vrtiću za razvoj inkluzivne prakse. Upisi su otvoreni do 18. svibnja 2016. godine, a broj mjesta je ograničen. Edukacija će biti provedena u Dječjem vrtiću Krnjevo, Karasova 4.

5.5.2016.Pročitaj više