Vijesti

Predavanje: "Kako dati najbolje svojem djetetu - emocionalno stabilno dijete"

Edukativno predavanje na temu "Kako dati najbolje svojem djetetu - emocionalno stabilno dijete" održati će se online putem MS Teams-a, 31. svibnja 2021. godine od 10:00 do 11:30 sati.

Tijekom predavanja biti će riječi o:
- izazovima roditeljstva,
- svijesti o postupcima prema djetetu,
- greškama s najboljom namjerom,
- roditeljstvu i nasljeđu.

U emocionalno izazovnim trenucima, emocionalna snaga i stabilnost jedini su alat za očuvanje čovjeka. Kako bi naša djeca odrasla u ljude koji mogu nositi izazove života, važno je u najranijim koracima usaditi im emocionalnu snagu. Iako svaki roditelj želi najbolje svojoj djeci, ostaje pitanje: „što je to najbolje?“ i „kako to najbolje dati svojem djetetu?“. Edukativno predavanje za roditelje i stručnjake ponuditi će odgovore na ova vječna pitanja.

Dajte najbolje svojem djetetu i sebi kroz predavanje „Kako dati najbolje svojem djetetu - emocionalno stabilno dijete“.

Broj mjesta je ograničen, a prijaviti se možete ispunjavanjem Obrasca za prijavu u prilogu i dostavom ispunjenog Obrasca na e-mail adresu: razvoj.znanja@gmail.com do 24. svibnja 2021. godine. Sve dodatne informacije možete saznati pozivom na broj 099/24 01 004 ili upitnom na e-mail adresu razvoj.znanja@gmail.com

Informacija o iznosu kotizacije i načinu plaćanja nalazi se u Obrascu za prijavu.

Predavač: Darko Kobetić, prof.reh., ravnatelj Centra znanja Profectus, voditelj psihosocijalnog savjetovališta za djecu i odrasle.