Vijesti

Suradnja s Gradom Jastrebarsko

Centar znanja PROFECTUS potpisao je tri ugovora s Gradom Jastrebarsko temeljem kojih ćemo izraditi dva projektna prijedloga i održati Edukaciju za upravljanje EU projektnim ciklusom.

U okviru suradnje s Gradom Jastrebarsko, Centar znanja PROFECTUS će izraditi projekt za udruge umirovljenika te za osnovnu i srednju školu. Projekti će biti usmjereni na poboljšanje kvalitete života osoba treće životne dobi te na razvoj sustava podrške darovitim učenicima u osnovnoj i srednjoj školi. Također, za predstavnike organizacija civilnog društva provesti ćemo Edukaciju upravljanja EU projektnim ciklusom kroz koju će polaznici steći znanja i vještine za izradu projektnih prijedloga financiranih sredstvima Europskog socijalnog fonda (ESF).

Do sada smo u suradnji s Gradom Jastrebarsko izradili Lokalnu strategiju izjednačavanja mogućnosti za djecu s teškoćama i odrasle osobe s invaliditetom te smo izradili projekt "Razvoja predškolskog inkluzivnog modela" kojemu je nositelj bio Dječji vrtić Radost Jastrebarsko i koji je uspješno financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda. U okviru navedenog projekta Centar znanja PROFECTUS provodio je Edukacije odgojitelja, stručnih suradnika i asistenata u vrtiću za pružanje podrške djeci s teškoćama, ranu detekciju i ranu intervenciju. Ravnatelj Centra PROFECTUS je u okviru ovog projekta vodio Razvojno savjetovalište za roditelje djece s teškoćama.

Za više informacija o nama i načinima suradnje možete nam se obratiti putem e-mail adrese: razvoj.znanja@gmail.com ili mob. +385 99 2401004.

Zahvaljujemo Gradu Jastrebarsko na ukazanom povjerenju kroz ponovljenu suradnju.