Vijesti

Supervizije u Udruzi osoba s invaliditetom Karlovačke županije

Ravnatelj Centra znanja PROFECTUS proveo je ciklus supervizija u Udruzi osoba s invaliditetom Karlovačke županije u okviru projekta "Praktična kuća znanja" - jačanje socijalnog uključivanja osoba s invaliditetom u zajednicu.

Supervizije su provedene kroz tri susreta na kojima su prisustvovale zaposlenice Udruge osoba s invaliditetom Karlovačke županije s ciljem unaprjeđenja znanja i kompetencija za pružanje praktične podrške osobama s invaliditetom u "Praktičnoj kući znanja" koja je osnovana kroz projekt financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda pod nazivom "Praktična kuća znanja" - širenje socijalnog uključivanja osoba s invaliditetom u zajednicu.

Tijekom supervizije polaznice su predstavljale ključne izazove s kojima se susreću u svojem radu, od organizacijskih teškoća do praktičnih metoda pristupanja osobama s invaliditetom s ciljem postizanja njihove samostalnosti kako bi se lakše uključili u život lokalne zajednice. Polaznicama su predstavljeni različiti modeli pristupa te su im osviješteni vlastiti procesi tijekom intenzivnog rada u "Praktičnoj kući znanja".

Superviziju je vodio ravnatelj Centra znanja PROFECTUS, Darko Kobetić, prof.reh.

Želite li saznati više o našem radu i mogućnostima suradnje s Centrom znanja PROFECTUS, obratite nam se putem e-mail adrese: razvoj.znanja@gmail.com ili mob. 099/24 01 004.