Vijesti

Provodimo edukaciju "EU fondovi i upravljanje projektnim ciklusom - od ideje do projekta" u suradnji s Gradom Jastrebarsko

Centar znanja PROFECTUS ugovorio je suradnju s Gradom Jastrebarsko za provođenje sedmodnevne Edukacije za izradu projektnih prijedloga financiranih sredstvima EU fondova, prvenstveno Europskog socijalnog fonda. Izvoditelj Edukacije je ravnatelj Centra znanja PROFECTUS, Darko Kobetić, prof.reh.

U listopadu 2016. godine Centar znanja PROFECTUS provesti će edukaciju "EU fondovi i upravljanje projektnim ciklusom - od ideje do projekta" u suradnji s Gradom Jastrebarsko. Edukacija se provodi u tri modula, ukupnog trajanja sedam dana. Tijekom Edukacije polaznici će razvijati svoje projektne prijedloge na osnovi ideje relevantne za rad njihove ustanove/organizacije/institucije. Edukacija je namijenjena predstavnicima javnih ustanova iz područja odgoja i obrazovanja, nevladinim organizacijama te drugim zainteresiranim pojedincima s područja Grada Jastrebarskog.

Tijekom prvog modula polaznici će identificirati projektne ideje, teorijski će biti obrađeni ključni elementi projektnog prijedloga i razvijati će se nacrti projektnog prijedloga sukladno propisanim obrascima Europskog socijalnog fonda. Na drugom modulu će se analizirati izrađeni elementi projektnog prijedloga, usvajati će se potrebne izmjene, učiti će se načini ispunjavanja obrazaca na temelju uspješno izrađenih i financiranih projektnih prijedloga. Tijekom rada u trećem modulu, polaznici će dobiti povratne informacije o izrađenim projektnim prijedlozima, analizirati će se popratna dokumentacija koju je potrebno priložiti na natječaj Europskog socijalnog fonda te će se prezentirati ključni elementi za ostale natječaje drugih ugovornih tijela relevantnih za ustanove, organizacije i institucije iz područja društvenih djelatnosti.

Po završetku Edukacije svi polaznici će moći koristiti usluge konzultanta ukupnog trajanja deset dana za finalizaciju projektnih prijedloga do faze pripremljenosti za apliciranje na otvoreni natječaj Europskog socijalnog fonda. Polaznici će steći kompetencije za samostalnu izradu projektnih prijedloga te upravljanje projektnim ciklusom projekata financiranih sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Javni poziv i obrazac za prijavu možete preuzeti ovdje

Zahvaljujemo Gradu Jastrebarsko za ostvarenu suradnju.

Za više informacija o našem radu kao i o mogućnostima suradnje, obratite nam se putem e-mail adrese: razvoj.znanja@gmail.com ili mob. +385 99 2401004.